205626
Book
In basket
Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne? Ważne są przede wszystkim produkty - świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa. Gotuj prosto, szybko i pysznie! Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami... i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!
Availability:
Wypożyczalnia Główna
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Notes:
General note
Na okładce nazwa profilu autorki na Instagramie: Ze smakiem na ty.
Na okładce: Ponad 140 przepisów.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again