202770
Książka
W koszyku
Kuchnia francuska słynie z wyśmienitych win, foie gras, szynki bajońskiej, bogactwa owoców morza, ślimaków burgundzkich i wspaniale pachnących ziół. Imponuje niezliczoną ilością serów i wędlin produkowanych z poszanowaniem wielowiekowej tradycji. Przewodnik kulinarny to również podróż po konkretnych regionach, a wszystko zilustrowano wspaniałymi zdjęciami.
Status dostępności:
Filia Starówka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Food lover's companion to France
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "The food lover's companion to France" 1996.
Na okładce: Potrawy, wina restauracje, sklepy, targi, winnice, adresy.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia - Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej