202770
Książka
W koszyku
Mała szkoła pieczenia / z niem. przeł. Jadwiga Smolińska. - Warszawa : Świat Książki, 1997. - 223 s. : fot. kolor. ; 21 cm.
W książce znajdziemy: małe abecadło cukiernicze; formy do pieczenia ciast; najważniejszy sprzęt potrzebny do robienia wypieków; o piekarnikach i miarach; kilka praktycznych porad; ciasto ucierane; ciasto kruche; ciasto półkruche; ciasto półfrancuskie serowe; ciasto parzone; ciasto drożdżowe; ciasto półfrancuskie drożdżowe; ciasto biszkoptowe; bezy; chleb i pikantne wypieki; przepisy błyskawiczne.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Filia Medyczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej